Yhteystiedot 

Heippa kaikille, minun nimeni on Isa!

Olen opiskellut joogaopettajaksi Englannissa ja nyt opetan joogaa kaikille joogasta kiinnostuneille omassa studiossani Pohjois-Suomessa Limingassa luonnon keskellä. Olen myös erikoistunut traumajoogaan ja joogan vaikutukseen kehossamme selviytymiskeinona trauman jälkeen. Haluan välittää kaikille viestiä, että jooga on tarkoitettu ihan kaikille. Jokainen voi löytää joogasta itselleen jotain. Jokaisen meidän tarina on uniikki ja erilainen.

Tule nauttimaan joogan liikkeestä ja liikkumattomuudesta! Sinun ei tarvitse tietää joogasta mitään muuta kuin se, että haluat tulla mukaan. Voit myös olla jo pitkän linjan joogi. Odotan innolla jokaisen teidän tapaamista! 

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla! 

Tunneille voit varata paikkasi Vellossa, sähköpostilla,  WhatsApp-viestillä tai instagramissa @isajooga

+358 44 4914653

email: isa@isajooga.com


Lahjakortit myynnissä studiolla tai eCardina! 

Ota yhteyttä lahjakortti asioissa alla olevalla yhteydenottolomakkeella 

isaJOOGA Studio 

Kedonperäntie 30, Liminka 91900

y-tunnus : 3266092-7 (Comyn Group Oy)

isa@isajooga.com

puh. +358 44 4914653

Maksut onnistuu Smartumeilla, ePassilla, Edenred, MobilePay, kortilla, laskulla tai käteinen


Ota minuun yhteyttä

isaJOOGA

Kedonperäntie 30, 91900 Liminka

+358 (0) 44 4914653

isa@isajooga.com

Instagram @isaJOOGA

Asiakaspalautteet

Kiitos Isa! 


Todella hyvä jooga juuri työpäivän jälkeen. Avasi selkää ja lantiota. Sopii erittäin hyvin kaikille, mutta erityisesti istumatyötätekevälle. Loistava ohjaus! 

Technopolis After Work -joogaan osallistunut

Joulukuu 2022Hei Isa,


Joogan avulla olen saanut hallintaa kehooni ja traumajooga on erityisesti auttanut siihen. Olen kyllä niin tyytyväinen sinun joogan ohjaamiseen. Kiitos! <3

isaJOOGAn asiakas

Maaliskuu 2023

Hei Isa,


pitää laittaa palautetta, kun oli aivan huippu ihana jooga-tunti eilen! Elämäntilanne on emotionaalisesti haasteellinen ja kroppa vielä kipuilee kaatumisen jäljiltä, mutta näistä ikävyyksistä huolimatta sain rauhoituttua ja välillä oli joogan aikana tunne, kuin olisi ollut suorassa yhteydessä universaaliin rakkauteen! Pidin jotenkin erityisen paljon siitä, että sisäänhengityksen aikana "kiitos" ja uloshengityksen aikana puhalletaan negatiivisia tunteita pois. Ajattelin, että se pitää muistaa arjessakin, jos/kun mieli alkaa täyttyä negatiivisista tunteista!

Traumajooga 

Huhtikuu 2023

Hei Isa,


Traumajooga on todella hyvä, olen mainostanut sitä muillekin. Tuntuu, että olen saanut sen avulla negatiivisia kokemuksia pois kehosta ja on helpompi rauhoittua.

Traumajooga

Joulukuu 2023

isaJOOGA

It's okay to grow so much that nobody except yourself know who you are. Similar spirits will understand each other.